ПОРТАЛ №1 ЗА ИЗГОДНИ ПОЧИВКИ,ЕКСКУРЗИИ, ОФЕРTИ самолетни билети, круизи и rent a car

За 1 ден на плаж в Ставрос, Гърция: транспорт на дата по избор и водач

34.00 лв. ТОП цена
Към офертата
До края на офертата остават:
Сподели тази оферта:

Програма:

Отпътуване от София в 06.00 ч. от ул. Оборище и площад „Александър Невски“ за Аспровалта- Ставрос  по маршрут София-Дупница- Благоевград-Кулата. Пристигане около обяд в Ставрос. Свободно време за плаж и разходка. Около 17.00 ч. тръгване обратно за България. Пристигане в София на площад „Александър Невски“ около 23.30 ч.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди началната дата.

****

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма 7500160000279 до 06.08.2017, при застраховател ЗАД „Групама Застраховане“ ЕАД

* * *

ВАЖНО! 

Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Транспорт с лицензиран с автобус 2*/3* на дата според избрания ваучер Водач от агенцията по време на пътуването ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Медицинска застраховка – 2 лв (за лица oт 65 г. до 79 г. - 5 лв.). Лица над 79г. не се застраховат! Входните такси на посещаваните обекти Лични разходи

Разгледай още други подобни оферти