ПОРТАЛ №1 ЗА ИЗГОДНИ ПОЧИВКИ,ЕКСКУРЗИИ, ОФЕРTИ самолетни билети, круизи и rent a car

За 1 ден до Власинското езеро и ждрелото на Ерма: транспорт и екскурзовод

24.00 лв. ТОП цена
Към офертата
До края на офертата остават:
Сподели тази оферта:

Програма:

Отпътуване от София от пл. Ал. Невски в 7:30 ч.
Посещение на Трънското ждрело на река Ерма – приказка от скали и вода, която спира дъха. Разходка по Трънската екопътека в най-интересния участък на ждрелото, където водите на реката образуват скоклив 4-метров водопад и красиви каскади между двете величествени канари – Манастирището и Жилав камък. Свободно време. 

Отпътуване за Власинското езеро (Сърбия). Свободно време за разходка и обяд на прекрасното изкуствено Власинско езеро, изградено на мястото на Власинското блато. То е най-високото и най-голямото изкуствено езеро в Сърбия. В него може да се наблюдават редки защитени птици, патици, корморани и др. Отпътуване за България. 
Завръщане в София около 20:00 ч.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Забележка:

Задължително изискване към туристите е да бъдат с ниски, удобни, затворени обувки с добро сцепление (сандали и високи обувки не са вариант за терен от този тип).

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата.

Минимален брой туристи: 40

Срок за информиране при недостигнат минимум - 2 дни преди датата на отпътуване.

****

Туристическа агенция Еко Тур Къмпани ООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01- 7054. Туроператорът е застрахован към ЗАД "Алианц България", бул. "Княз Дондуков" 59, 1504 Софиа със застрахователна полица № 13160173800000003 със срок на валидност от 0:00 часа на 24.03.2017г. до 24:00 ч. на 23.03.2018 г.

* * *

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Транспорт с автобус на дата според избрания вачуер Разходка по Трънската екопътека Посещение на Власинско езеро Екскурзоводско обслужване по маршрута ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Задължителна застраховка за лица до 69 г. - 2 лв.; за лица над 69 г. - 3 лв. Лични разходи

Разгледай още други подобни оферти