ПОРТАЛ №1 ЗА ИЗГОДНИ ПОЧИВКИ,ЕКСКУРЗИИ, ОФЕРTИ самолетни билети, круизи и rent a car

Сръбска Нова година в Сокобаня: 1 нощувка, закуска и празнична вечеря, транспорт

120.00 лв. ТОП цена
Към офертата
До края на офертата остават:
Сподели тази оферта:

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН:

Отпътуване от София в 07.00 часа. Пристигане в Сокобаня . Настаняване в хотела. Свободно време за разходка из центъра на града или  посещение на закритите минерални басейни в СПА басейните в Соко Терм (по желание срещу допълнително заплащане). Празнична вечеря с жива музика. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:

Закуска. В 09.00 ч.отпътуване екскурия до водопада “Рипалька“ в планината Озрен с посещение на езерото на любовта (по желание срещу допълнително заплащане) или свободно време в центъра. Около 11.00 часа отпътуване към България. По пътно спиране в град Пирот за пазар. Пристигане в София привечер.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

 

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 7500170000431 до 06.08.2018, при застраховател ЗАД „Групама Застраховане“ ЕАД

ВАЖНО! 
Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер на човек, при двойно настаняване, предплащате 30 лв. за: Транспорт с автобус Представител по време на екскурзията 1 нощувка със закуски във вила “Палма”, Apartmani Mis или Villa Milanovic в Сокобаня 1 празнична вечеря по меню с жива музика и неограничена консумация на домашни алкохолни и безалкохолни напитки Бонус: посещение на Пирот Деца до 3 години – безплатно настаняване, без да ползват легло Останалата част от сумата по ваучера се доплаща към агенцията ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Медицинска застраховка – 3 лв. на ден Посещение на СПА комплекс Соко Терме – 500 динара Разходка до водопада “Рипалька“ в планината Озрен – 5 лв. при подходящо време Доплащане за единична стая - 25 лв. За деца на възраст от 3 до 7 години, настанени с двама възрастни – 60 лв. За деца на възраст от 8 до 12 години, настанени с двама възрастни – 95 лв.

Разгледай още други подобни оферти