ПОРТАЛ №1 ЗА ИЗГОДНИ ПОЧИВКИ,ЕКСКУРЗИИ, ОФЕРTИ самолетни билети, круизи и rent a car

Сръбска Нова година в Ниш, Сърбия: 1 нощувка и закуска, богата празнична вечеря

99.00 лв. ТОП цена
Към офертата
До края на офертата остават:
Сподели тази оферта:

Програма за пътуващите с организиран транспорт:

I Ден – Отпътуване в посока Сърбия, от храм-паметник „Св. Александър Невски” в 09.00 ч. Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в третия по големина град в Сърбия – Ниш. Интересни забележителности: площада на Освобождението; Паметникът на освободителите; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; , седалище на Нишкия университет, посещение на Челе кула единствения по рода си паметник на терора. Кулата е направена от кал, издигната от самите турци, в която са зазидани черепите на избитите от тях участници в Нишкия бунт срещу султана през 1809 година. Настаняване в хотел “RILEMEN” 3*. Свободно време.

Вечеря, с богато меню, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и музика на живо, в една от най-големите и известни кафани в града.

Нощувка.

II Ден – Закуска. Отпътуване за България. Посещение на гр.Димитровград с възможност за обяд и пазар. Пристигане в София привечер.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата. Допълнителните мероприятия се заявяват и заплащат при доплащане на пакета.

 

*****

Запрянов Травел притежава удостоверение за туроператор, издадено от Държавна Агенция по Туризъм с № РКК-01- 5844/18.04.2007г. и задължителна застраховка от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица № 03700100001364/19.01.2018 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2018 г., до 24.00 ч. на 22.02.2019 г. с лимит на отговорност 500 000 лв.

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер предплащате 30 лв. на човек, при двойно настаняване, за: 1 нощувка със закуска в хотел Rile Men 3*, Ниш Празнична ечеря с богато меню, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и музика на живо в една от най-големите и известни кафани в града - Etno Kuca Biser Посещение на Димитровград Медицинска застраховка със лимит на отговорност 2000 евро на ЗК ЕвроИнс Останалата сума от пакета доплащате в офиса на Запрянов Травел при подписване на договора или в срок по уговорка с туроператора ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз – 30лв. Входна такса за Челе кула – около 150 динара Застраховка "Отмяна на пътуване" (сключва се само при пътуване с организиран транспорт и по желание)

Разгледай още други подобни оферти