ПОРТАЛ №1 ЗА ИЗГОДНИ ПОЧИВКИ,ЕКСКУРЗИИ, ОФЕРTИ самолетни билети, круизи и rent a car

Шопинг уикенд в Чорлу: 1 нощувка и закуска в хотел 4*, транспорт, посещение на молове

124.50 лв. ТОП цена
Към офертата
До края на офертата остават:
Сподели тази оферта:

Програма на екскурзията:

1-ви ден

Отпътуване в 06.00 часа от паркинга на храм паметника Александър Невски.
07.00 часа от Шеел Пазарджик, ОМВ до хотел Санк Петербург 08.00 часа. Преминаване на ГКПП Капитан Андреево . Кратка почивка след границата. Отпътуване за Чорлу посещение на фабричния магазин ТАЧ знай – качественото спални комплекти там може да намерите детски комплекти, хавлии, пердета, завивки и др. Пристигане в Чорлу посещение на Моловете Кипа, Орион и Тренд Арена настаняване в хотела. Нощувка

2-ри ден

Закуска в хотела. Посещение на Пазара на Чорлу. Свободно време за пазаруване. Отпътуване за Одрин. Посещение на Борсата за перилни препарати където може да намерите много изгодни препарати за дома. Отпътуване за България.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  • За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 800004053 до 06.08.2019г., при застраховател ЗЕАД ДАЛЛБОГГ: Живот и Здраве ЕАД

* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер на човек предплащате 40 лв., при двойно или тройно настаняване, за: Транспорт с лицензиран автобус с включени пътни и гранични такси; 1 нощувка със закуска в Hotel Divan 4* в Чорлу; Представител на туроператора; Посещение на фабричния магазин на "Тач" в Чорлу; Посещение на мол Кипа и на мол Орион; Останалата част от сумата по пакета се доплаща към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Медицинска застраховка – 3 лв.; Доплащане за единично настанява - 45 лв.; Входни такси на посещаваните по желание обекти.

Разгледай още други подобни оферти