ПОРТАЛ №1 ЗА ИЗГОДНИ ПОЧИВКИ,ЕКСКУРЗИИ, ОФЕРTИ самолетни билети, круизи и rent a car

Нова година 2019 в Пирот: празнична вечеря с жива музика и неограничен алкохол

145.00 лв. 124.00 лв.
Към офертата
До края на офертата остават:
Сподели тази оферта:

ПРОГРАМА:

31.12.2018г. Отпътуване в 16.00 часа от София – Александър Невски – преминаване през ГКПП Калотина/ Градина в посока Пирот. Празнична разходка в Пирот. Пристигане в ресторанта на хотел „ Диана “ – 20:30 часа НОВОГОДИШНАТА ВЕЧЕРЯ С разнообразно меню, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, ЖИВА МУЗИКА, МНОГО ТАНЦИ И ЗАБАВЛЕНИЯ!

Тръгване от Пирот около 03:00 ч. на 01.01.2019 г.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

****

Туристическа агенция Еко Тур Къмпани ООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01- 7054. Туроператорът е застрахован към ЗАД "Алианц България", със застрахователна полица № 13160183150000001 със срок на валидност  до 23.03.2019 г.

* * *

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер предплащате 40 лв. на човек за: Новогодишна вечеря с богато меню, ЖИВА МУЗИКА и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки Останалата сума от пакета доплащате в офиса на агенцията ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Организиран транспорт – 20 лв. Медицинска застраховка – 4 лв.

Разгледай още други подобни оферти