ПОРТАЛ №1 ЗА ИЗГОДНИ ПОЧИВКИ,ЕКСКУРЗИИ, ОФЕРTИ самолетни билети, круизи и rent a car

Кападокия, Истанбул, Анкара и Одрин: 4 нощувки, 4 закуски и 3 вечери, транспорт

385.90 лв. ТОП цена
Към офертата
До края на офертата остават:
Сподели тази оферта:

Програма:

Първи ден: 

Отпътуване от София в 00.30 часа от паркинга на Александър Невски, Шел Пазарджик 01.30 часа, от Пловдив   02.00 часа от ОМВ бензиностанцията до хотел Санкт Петербург. Следобед пристигане в Анкара. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Втори ден: Закуска. По желание панорамна обиколка на Анкара- столица на Турция. Посещение на мавзолея на Ататюрк, по желание посещение на крепостта и др. Отпътуване за Кападокия. По път посещение на един от големите солени езера в Турция Тюз гьол. Вечерта пристигане в Кападокия. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Трети ден: Закуска. По желание панорамна обиколка на града с фото пауза в долината на дивите коне. По желание посещение на скалните църкви. Посещение на градчето Аванос – известно с грънчарството и производството на вино. Посещение на подземния град Каймаклъ. Завръщане в хотела. Вечеря. По желание посещение на заведение с национална фолклорна програма и танца на дервишите. Нощувка.

Четвърти ден: 

Рано сутринта възможност на организиране на полет с балон над цяла Кападокия. Закуска. Отпътуване за Истанбул. Вечерта пристигане в Истанбул. Настаняване в хотела. Нощувка.

Пети ден: 

Закуска. Посещение на най-високата сграда на Истанбул – Сапфир. По желание разходка с корабче по Босфора. Посещение на Мол Форум и аквариума SEA LIFE. Отпътуване за Одрин с кратък престой в града. Отпътуване за България.


****

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  • За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 800004053 при застраховател ЗД ЕВРОИНС АД

* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: Срещу един ваучер на човек предплащате 90 лв. на човек, при двойно настаняване, за: Транспорт с автобус, лицензиран за международни превози; 1 нощувка със закуска и вечеря в Анкара в хотел 3*; 2 нощувки със закуска и вечеря в Кападокия в хотел 3*; 1 нощувка със закуска в Истанбул в хотел 3*; Посещение на голямото езеро Тузгьол; Представител от Дениз Травел по време на цялото пътуване; Екскурзоводско обслужване; Пътни и гранични такси; Посещение на Одрин; Останалата сума от пакета доплащате към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка. Панорамна обиколка на Анкара; ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Медицинска застраховка- 5 лв. за лица от 70 до 80 год – 10 лв; Доплащане за единична стая- 100 лв; Посещение на ресторант с традиционна турска програма,и танцът на дервишите- 25 евро; Екскурзия Каймаклъ – 10 евро + 75 турски лири входна такса; Входна такса за Гореме скалните църкви – 75 турски лири; Посещение на Сапфир-30 евро; Посещение на аквариума SEA LIFE– 230 турски лири; Туристическа програма в Кападокия – 15 евро; Разходка с корабче по Босфора – 17 евро; Полет с балон в Кападокия- 190 евро с включен трансфер от хотела разходката започва в 05:00 ч. сутринта и трае около час, балонът се издига до 800 м и лети на различни височини; Входна такса за Откритият Музей Гьореме и Скалните църкви; ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност при актуализация и промяна на цените на входните такси на посещаваните обекти.

Разгледай още други подобни оферти