ПОРТАЛ №1 ЗА ИЗГОДНИ ПОЧИВКИ,ЕКСКУРЗИИ, ОФЕРTИ самолетни билети, круизи и rent a car

Истанбул и Одрин, през юли: 2 нощувки със закуски в хотел 3*, транспорт и програма

135.00 лв. 85.00 лв.
Към офертата
До края на офертата остават:
Сподели тази оферта:

Програма: 

СОФИЯ-ИСТАНБУЛ-ОДРИН-СОФИЯ

1 ден
Отпътуване от София, в 20:00ч (пл. Александър Невски). Нощен преход.

2 ден
Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване в хотел (при възможност - веднага, в противен случай - след 14:00ч). По желание и срещу доплащане - панорамна обиколка на Истанбул с автобус и местен екскурзовод на български език: Синята джамия; площад Хиподрума с Египетския обелиск; Змиевидната колона; Фонтанът на Вилхелм ІІ; византийската базилика "Св. София"; Топ Капъ Сарай - дворецът на султаните от Османската династия. Преминаване по моста над Босфора в Азиатската част на града. Завръщане в хотела. По желание и срещу доплащане - посещение на Мол Форум Истанбул, където се намира аквариумът Тюркуазу, събрал над 10 хиляди обитателя на морския свят. Вечерта, по желание и срещу доплащане, вечеря в местен ресторант с атракционна програма. Нощувка.

3 ден
Закуска. По желание и срещу доплащане - разходка с корабче по Босфора. Възможност за разглеждане на Египетския пазар. По желание и срещу доплащане - посещение на дворците Топ Капъ и Долма Бахче. Завръщане в хотела. Свободно време за разходка и посещение на Капълъ Чаршъ - най-големият и стари покрит пазар в света. По желание и срещу доплащане - посещение на най-високата сграда в Истанбул - небостъргачът Сапфир. Вечерта, по желание и срещу доплащане, обиколка "Нощен Истанбул". Нощувка.

4 ден
Закуска. Посещение на фабрика за висококачествени кожени изделия. Отпътуване за Одрин. Разглеждане на джамията "Селимие" - едно от чудесата на Османската архитектура, строена през XVI век, известна още с най-високите минарета в Турция, и българската църква "Св. св. Константин и Елена", построена преди повече от 125 години. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Програми по желание:

• панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод - 15 евро;
• посещение на двореца Долма Бахче, с включена входна такса - 25 евро;
• посещение на двореца Топ Капъ, с включена входна такса - 22 евро;
• куверт за посещение на атракционно заведение - 29 евро;
• разходка с корабче по Босфора - 17 евро, при минимум 25 туристи ;
• посещение на Форум Истанбул и Аквариума, с включена входна такса - 20 евро;
• трансфер до Форум Истанбул - 5 евро;
• обиколка "Нощен Истанбул" - 15 евро, при минимум 20 туристи ;
• посещение на небостъргача Сапфир, с включени трансфер и входна такса за терасата и киното - 25 евро;
• нощна разходка с яхта по Босфора, с включени атракционна програма и богата вечеря, с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки - 45 евро;

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

- за лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

****

“Запрянов травел” ЕООД притежава задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица № 03700100001364/19.01.2018 г, с валидност на действие до 22.02.2019 г. с лимит на отговорност 500 000 лв.

* * *

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: С един ваучер предплащате 30лв. на човек, при двойно настаняване, за: Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз 2 нощувки със закуски в хотел 3*, Лалели, Истанбул Водач по време на цялото пътуване Посещение на Одрин Останалата сума от пакета доплащате в офиса на Запрянов Травел при подписване на договора си или в срок по уговорка с туроператора ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: Медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро за ЗК „ЕвроИнс”- за лица до 65 г. - 4лв.; за лица до 70 г. – 8 лв.; за лица над 70 г. – 12 лв. За деца до 11.99г., настанени с двама възрастни - цена с 10% отстъпка от цената за възрастен За единично настаняване + 40 лв. към цената за възрастен в двойна стая Програми по желание Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание на клиента, според общите условия на „Евроинс”

Разгледай още други подобни оферти